Betöltés...

Etyeki Piknik 2023

2023. április 15. - 16.
Fejér megye, Etyek
Az Etyeki Piknik 2023. április 15-16. között kerül megrendezésre az etyeki Gasztrosétányon, ahol házias ízekkel, vendégszeretettel, finom borokkal, jó hangulattal, zenével, tulipánokkal, frissensültekkel, kézműves szörpökkel, kiemelkedő környéki pincészetekkel és kistermelőkkel várják a látogatókat a gyönyörű természeti környezetben egy nagyszerű piknikre!

Az Etyeki Piknik 2023-as rendezvényén a finom borokról és a nagyszerű ételekről az Aubergine Pince, a The Vine HRVSTD for You, a ZOÁD Wine, az Újhegyi Kerekes Pince, Árpás Laci – Sonkamester, a Halmi Pince, a Sápi Gyümölcsbor, a RezeDa Terasz, a Tátrai Pince, az Etyek Vintage, a Lajvér Pince, az Orosz Gyula Családi Pincészete, a Stelázsi – Kultúrspricc, a Debreczeni Családi Pincészet, a Rókusfalvy Birtok, az Optimus Winery és a Hegedűs Sajtműhely gondoskodik.

Esemény időpontja: 2023. április 15-16.

Részvételi díj: Ingyenes

Elérhetőségek

Hasonló programok

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A Etyeki Piknik 2023 program nem elérhető
Elérhetőségek
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom