2024. április 13. - 14.
Fejér megye, Etyek
Az Etyeki Piknik 2024. április 13-14. között kerül megrendezésre az etyeki Gasztrosétányon, ahol házias ízekkel, vendégszeretettel, finom borokkal, jó hangulattal, zenével, tulipánokkal, frissensültekkel, kézműves szörpökkel, kiemelkedő környéki pincészetekkel és kistermelőkkel várják a látogatókat a gyönyörű természeti környezetben egy nagyszerű piknikre!

Az Etyeki Piknik 2024-es rendezvényén a finom borokról és a nagyszerű ételekről a Haraszthy Pincészet (Öreghegy), az Aubergine Pince, Gombai Pezsgőpince, a Vértes Birtok, a ZOÁD Wine, a Milán Pince – Zalán Faház, az Újhegyi Kerekes Pince, az Erdélyi Ízek Udvara, Árpás Laci – Sonkamester, a Halmi Pince, a Sápi Gyümölcsbor, a Total Drinks, a RezeDa Terasz, a Tátrai Pince, a Lajvér Pince, Orosz Gyula Családi Pincészete, a Stelázsi – Kultúrspricc, a Debreczeni Pincészet és Ferenczi Szőlőbirtok, a Rókusfalvy Birtok és az Optimus Winery gondoskodik.

Esemény időpontja: 2024. április 13-14.

Részvételi díj: Ingyenes

Elérhetőségek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A Etyeki Piknik 2024 program nem elérhető
Elérhetőségek
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom