Ma Bernát, Felícia névnapja van
2024. július 04. - 07.
Baranya megye, Pécs
A Fényfesztivál Pécs 2024. július 4-7. között kerül megrendezésre Pécs belvárosában, ahol varázslatos fényjátékokkal, zenei programokkal, különleges előadásokkal, tűzzsonglőrökkel és még sok meglepetéssel várják négy napon keresztül az érdeklődőket ezen a kreativ és látványos eseményen!

A Fényfesztivál Pécs 2024-es eseményén olyan nagyszerű programokon is részt vehetnek a látogatók, mint a  Zsolnay Light Art, ahol nemzetközi fényfestő versenyzők varázsolják alkotásaikat a Székesegyház homlokzatára, a Fény Útja, ahol a belváros különböző pontjain közel 20 fényalkotással és interaktív játékokkal találkozhatnak az érdeklődők, illetve az újcirkuszi és utcaművészeti kavalkád, ahol fergeteges előadások, tűzzsonglőrök és sok más meglepetés színesíti a fesztivál hangulatát.

Esemény időpontja: 2024. július 4-7. 

Részvételi díj: Ingyenes

Fényfesztivál Pécs 2024 program

Részletes programok hamarosan!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom