2023. december 27.
Pest megye, Budapest
A magyar Rock and Roll koronázatlan királyaként ismert Fenyő Miklós koncert lesz 2023. december 27-én a budapesti BOK Sportcsarnokban, ahol a sokak által várt és hagyománnyá lett Fenyő Ünnepet, az egész éves Életmű turné budapesti állomásával koronázza meg az énekes! 

Fenyő nélkül nincs karácsony!

Fenyő Miklós egy felejthetetlen ünnepre, pontosabban Fenyő Ünnepre invitál mindenkit, akik majd a BOK Csarnokban ’Csavarnák fel a szőnyeget’ és töltenék el közösen kedvencükkel a karácsony utáni első estét. A fantasztikus este folyamán a sztárvendég Vastag Csaba lesz, illetve meglepetés vendégként Salgovácné is várja a közönséget ezen a különleges eseményen! 

A Fenyő Miklós koncert 2023-as budapesti eseményén ámulatba ejtő látványvilággal, nagyzenekarral, varázslatos fényekkel, fergeteges hangulattal, és persze táncosok kavalkádjával lepik meg a BOK Csarnok közönségét Budapest legnagyobb házibuliján!

Esemény időpontja: 2023. december 27. 20:00

Részvételi díj: 7500 Ft-tól

Fenyő Miklós koncert 2023 Budapest jegyek

A jegyeket a következő linken lehet megvásárolni: Fenyő Miklós koncert 2023 Budapest jegyek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom