2024. augusztus 18.
Zala megye, Gyenesdiás

A Festetics Vágta 2024. augusztus 18-án kerül megrendezésre a gyenesdiási Faludi-síkon kialakított Festetics versenypályán. A Nemzeti Vágta regionális előfutamán a ló és a lovas kultúra lesz a középpontban, ahol a futamok mellett színes lovas programokkal várják a látogatókat! Nyeregbe Vidék! Nyeregbe Magyarország!

A Festetics Vágta 2024-es lovas ünnepén a helyi lovasok és a környező települések képviselői mérik össze tudásukat és ügyességüket, ahol a lovak és az emberek közötti kapcsolat, illetve a lovas tudás kerül a középpontba. A verseny győztese részt vehet az országos döntőben.

A lóverseny helyszíne a Balaton közelsége és a festői környezet miatt is különleges gyenesdiási Faludi-síkon található Festetics pálya, amelyet a Festetics család alapított a 19. században, illetve amely a magyar lótenyésztés és lósport egyik bölcsője volt. A Festetics Vágta egy izgalmas és látványos rendezvény, ahol a lovak és a lovasok mellett a nézők is részesei lehetnek a magyar hagyományoknak és a lovas sportnak. 

Esemény időpontja: 2024. augusztus 18.

Részvételi díj: Ingyenes

Festetics Vágta 2024 programok

Részletes programok hamarosan!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom