Betöltés...

Gyereknap Székesfehérvár 2023

2023. május 28.
Fejér megye, Székesfehérvár
A Gyereknap Székesfehérvár 2023. május 28-án kerül megrendezésre Székesfehérvár Belvárosában, ahol Hetedhét Játékfesztivál, zenés-mesés színpadi programok, hétpróba, gólyalábasok, gyerekkoncertek és még sok meglepetés várja a gyerekeket és szüleiket gyereknap alkalmából!

A Gyereknap Székesfehérvár 2023-as rendezvényén az utcai játékelemek között a Tintaló Társulás – Tintaló Cirkusz, Vitéz László bábjáték-automata, zuggo Ládavasút és más játékok, molyolda – régmúlt játékaink, Paprika Jancsi Csúzlizdája, fanyűvő Játékpark, vándorjátszóház – piros lábasos nosztalgiajátékok, egérparádé, négy égtáj játszótér, Piros Lábasos Nosztalgia Játék, hangszersimogató, felhővadászat és fajátékok várják a gyerekeket.

A Hétpróba során egy lovacska történetét ismerhetik meg a résztvevők, a nap folyamán pedig a Rutkai Bori Banda és a Kolompos együttes garantálja a nagyszerű hangulatot a Városház téren.

Esemény időpontja: 2023. május 28. 9:50-20:00

Részvételi díj: Ingyenes

Gyereknap Székesfehérvár 2023 programok

2023. május 28. – Vasárnap

  • 9:50 Langaléta Garabonciások – gólyalábas felvonulás a Játékmúzeumtól a Fő utcán át a Városház térre
  • 10:00 Megnyitó
  • 10:15 Gólyalábas móka, Langaléta módra – Langaléta Garabonciások
  • 11:00 Vitéz László – Fekete Dávid bábelőadása
  • 14:00 Csurgó zenekar – családi koncert
  • 16:00 Rutkai Bori Banda – családi koncert
  • 18:00 Kolompos együttes – családi koncert

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom