Betöltés...
Ma Máté, Mirella névnapja van

Székesfehérvár - programok

Helyszín
Fejér megye
Székesfehérvár
Helyszín
2024.07.31. - 08.03.
Jegyárak hamarosan.
A Fezen 2024. július 31. és augusztus 3. között kerül megrendezésre a székesfehérvári First Field területén, ahol fergeteges koncertek, hazai sztárfellépők és külföldi zenekarok is várják a fesztiválozókat ezen a sokszínű zenei eseményen négy napon keresztül!
Helyszín
Fejér megye
Székesfehérvár
Helyszín
2023.12.15.
11990 Ft-tól
Dés László koncert lesz 2023. december 15-én a székesfehérvári Alba Regia Sportcsarnokban, ahol a Kossuth és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész Dés László, illetve Básti Juli, Für Anikó, Mácsai Pál és Nagy Ervin egy fergeteges koncerttel várják a közönséget!
Helyszín
Fejér megye
Székesfehérvár
Helyszín
2023.11.07.
9990 Ft-tól
Zorán koncert lesz 2023. november 7-én a székesfehérvári Alba Regia Sportcsarnokban, ahol a Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas szerb származású magyar előadóművész, énekes, gitáros, zeneszerző Sztevanovity Zorán egy fantasztikus koncerttel várja a közönséget!
Helyszín
Fejér megye
Székesfehérvár
Helyszín
2023.09.28.
Jegyárak az előadásoknál.
Mogács Dániel fellépések 2023-ban is várják a közönséget, ahol a Dumaszínház társulatának tagja felejthetetlen produkciókkal várja az érdeklődőket! Fergeteges előadások és fantasztikus stand up comedy élmények – ez vár rád Mogács Dániel humorista fellépésein!
Helyszín
Fejér megye
Székesfehérvár
Helyszín
2023.09.23.
INGYENES
A Lecsófesztivál Székesfehérvár 2023. szeptember 23-án kerül megrendezésre Székesfehérvár több helyszínén, ahol lecsófőző verseny, lecsófőző vigasság, lecsókirály választás, családi programok, gyerekprogramok, koncertek és még sok színes program várja a látogatókat Székesfehérvár egyik legnépszerűbb...

Megjelenítve: 1 - 5 Összesen: 5

További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom