2024. július 18. - 21.
Zala megye, Balatongyörök
A Györöki Borkorzó 2024. július 18-21. között kerül megrendezésre Balatongyörök móló melletti sétányán, ahol Balatongyörök Bornapok, borfesztivál, a környék legjobb borai, finom ételek, fülbemászó dallamok, gyerekprogramok és még sok meglepetés várja a látogatókat!

A Györöki Borkorzó 2024-es rendezvénye egy családbarát, vidám, és hangulatos rendezvény, amelyet érdemes meglátogatni, ha a Balatonon járunk. A borkorzó nemcsak a borokat, hanem Balatongyörököt és a környező településeket is népszerűsíti, ahol megismerhetik a látogatók a Balaton-parti borvidék gazdagságát.

A Györöki Borkorzó egy népszerű nyári rendezvény, amelyet minden évben megrendeznek Balatongyörökön, a móló melletti sétányon. A borkedvelők itt megkóstolhatják a környék legjobb borait, amelyeket a helyi borosgazdák kínálnak és a borok mellé ízletes ételeket is fogyaszthatnak a látogatók. A borkorzó nemcsak a gasztronómiai élvezetekről szól, hanem a kulturális és szórakoztató programokról is. Esténként koncertekkel és zenés-táncos műsorokkal várják a vendégeket, a gyerekeket pedig kézműves foglalkozások, arcfestés és még sok színes program várja.

Esemény időpontja: 2024. július 18-21.

Részvételi díj: Ingyenes

Györöki BorKorzó 2024 - Balatongyörök Bornapok programok

Részletes programok hamarosan!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom