Betöltés...
2023. július 14. - 16.
Hajdú-Bihar megye, Hortobágy
A Hortobágyi Lovasnapok 2023. július 14-16. között kerülnek megrendezésre a Hortobágyi Mátai Ménes gyönyörű területén, ahol találkozik a múlt és a jelen a délibábos Hortobágyon! A Mátai Lovasnapok a hazai lovasélet összegzése a csikósok földjén, ahol színes lovas programok várják a látogatókat a fél évszázados múlttal rendelkező lovasnapokon!

A Hortobágyi Lovasnapok 2023-as rendezvénye is a térség meghatározó és országokon átívelő ismertségű eseménye lesz, amelynek célja a hortobágyi pásztorkultúra múltjának és jelenének, illetve a Mátai Ménes lótenyésztő munkájának megismertetése és népszerűsítése. Az országos lovas rendezvényen a profi lovasoktól egészen az amatőr lovasokig, illetve a lókedvelő felnőttektől a gyerekekig mindenki megtalálja a számára kedvező lovas programot a hortobágyi pusztán.

Esemény időpontja: 2023. július 14-16.

Részvételi díj: 1500 Ft-tól

Hortobágyi Lovasnapok 2023 jegyek

A jegyeket online a következő linken lehet megvásárolni: Hortobágyi Lovasnapok 2023 jegyek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom