Betöltés...

Húsvét Hortobágy 2022

2022. április 15. - 18.
Hajdú-Bihar megye, Hortobágy
A Húsvét a Hortobágyon 2022. április 15-18. között kerül megrendezésre Hortobágy több helyszínén, ahol családi pecsétgyűjtő játékkal, nyuszi és báránysimogatóval, tojáskereséssel, játszóházzal, kézműves foglalkozással, húsvéti tojáskereséssel, madárbemutatóval, látványetetéssel, kisvasúttal, motorcsónaktúrával, lovasszekeres túrával, csikós bemutatóval és még sok-sok meglepetéssel várják a látogatókat húsvét alkalmából!

A Pusztai Állatpark, a Hortobágyi Madárpark és a Hortobágyi Vadaspark izgalmas húsvéti programokkal várja az érdeklődőket a húsvéti hosszú hétvégén. 

A Pusztai Állatparkban húsvét alkalmából nyuszi és báránysimogatóval, tojáskereséssel, játszóházzal és kézműves foglalkozással várják a kicsiket és nagyokat egyaránt 10:00-18:00 óra között a négy napos hosszú hétvégén minden nap. Helyszín: 4071 Hortobágy, Tornyi domb 1.

Húsvét lesz a Hortobágyi Madárparkban is, ahol április 17-18. között húsvéti tojáskereséssel, 11:00 és 14:00 órakor madárbemutatóval, 16:00 órakor pedig a gyógyult madarak szabadon engedésével várják az érdeklődőket mindkét nap. Helyszín: 4071 Hortobágy, Petőfi tér 6.

Április 15-én és április 16-án E-bike túrával várják a látogatókat a Hortobágyi Nemzeti Parkban, amelyre előzetesen lehet jelentkezni a Hortobágyi Nemzeti Park oldalán. Helyszín: HNP Látogatóközpont 4071 Hortobágy, Petőfi tér 9.

Húsvét alkalmából színes programokkal várják a kicsiket és nagyokat a Hortobágyi Vadasparkban is, ahol a puszta állatvilága mellett tojáskeresés és látványetetés lesz a vadaspark területén. Helyszín: Hortobágyi Vadaspark

A Hortobágyi-Halastavi Kisvasút is közlekedik a hosszú hétvégén, amelyre jegyeket elővételben online és személyesen is lehet vásárolni a Halászbárka Fogadóközpontban. A Mátai Ménes lovasszekeres túrákkal és csikós bemutatóval várja a látogatókat húsvét alkalmából. Hortobágy természeti szépségeit motorcsónakkal is megtekinthetjük, ugyanis motorcsónaktúrák indulnak a Hortobágy folyón húsvét alkalmából.

Esemény időpontja: 2022. április 15-18.

Részvételi díj: 

Pusztai Állatpark:

 • Felnőtt: 700 Ft
 • Gyerek, diák, nyugdíjas: 500 Ft

Hortobágyi Madárpark:

 • Felnőtt: 1500 Ft
 • Gyermek, nyugdíjas: 1200 Ft

E-bike túra a Hortobágyi Nemzeti Parkban:

 • 5000 Ft/fő

Hortobágyi Vadaspark

 • Felnőtt: 1600 Ft
 • Gyerek: 1200 Ft
 • Családi (2 felnőtt, 2 gyerek): 4000 Ft

Hortobágyi-Halastavi Kisvasút:

 • Felnőtt: 1900 Ft
 • Gyerek, diák, nyugdíjas: 1200 Ft
 • Családi (2 felnőtt, 2 gyermek): 4400 Ft

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom