Ma Kristóf, Jakab névnapja van
2023. szeptember 15. - 16.
Bács-Kiskun megye, Kerekegyháza

A Kerekfeszt 2023. szeptember 15-16. között kerül megrendezésre Kerekegyháza Szent István terén, ahol fergeteges koncertek, gyerekprogramok, arcfestés, hajfonás, csillámbár, lovas felvonulás és még sok meglepetés várja a látogatókat!

A Kerekfeszt 2023-as rendezvényén olyan népszerű fellépők garantálják a nagyszerű hangulatot, mint az !Nverz, a Kowalsky meg a Vega és Zorall. A Kerekfeszt rendezvény Kerekegyháza és a térség történelmi múltjához és kultúrájához tartozik, ahol lovas felvonulás és szüreti bál is várja a látogatókat. A felvonuláson csikós, lovas és hagyományőrző csoportok, illetve családi és baráti társaságok feldíszített kocsikkal és lovakkal vonulnak végig a város utcáin.

A Kerekfeszt célja a hagyományőrzés, a település múltjának megismertetése, illetve a közösségépítő és közösségformáló programok biztosítása a helyiek és a jövő generációi számára.

Esemény időpontja: 2023. szeptember 15-16.

Részvételi díj: Ingyenes

Kerekfeszt 2023 programok

2023. szeptember 15. – Péntek

  • 19:30 Nyitóbuli (Dr. BRS, DANTE, Gyezso) (Katona József Művelődési Ház előtti tér - kisszínpad)

2023. szeptember 16. – Szombat

  • 15:00 Farkasházi Réka és a Tintanyúl
  • 17:00 Tihanyi Vándorszínpad - Operettparádé
  • 18:30 !Nverz
  • 20:00 Kowalsky meg a Vega
  • 21:45 Zorall

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom