Betöltés...
Ma Miklós, Csinszka névnapja van
2023. május 20. - 21.
Jász-Nagykun-Szolnok megye, Túrkeve
A Kevi Juhászfesztivál 2023. május 20-21. között kerül megrendezésre Túrkevén a Petőfi téren, amely a térség kiemelkedő hagyományőrző, gasztronómiai és turisztikai eseményévé vált az utóbbi években. Az országosan is ismert juhászfesztiválon juhászattal kapcsolatos szakmai programok, gasztronómiai események és bemutatók, népi kézműves termékek, hagyományos kistermelői élelmiszerek, hungarikumok, kulturális programok, főzőverseny és koncertek várják a látogatókat egész hétvégén!

A Kevi Juhászfesztivál 2023-as főzőversenyén a kevi és kunsági birkapörkölt és más népi ételek elkészítésében versenyeznek a résztvevők. A rendezvényen közkedvelt látványosság az egész napos juhnyíró bemutató, a nyájterelő bemutató, a nagynyárson történő látvány birkasütés, illetve a juhászkunyhónál rendezett népzenei bemutató a citerás, a tekerőlantos, a tárogatós és a kelevézek részvételével.

Esemény időpontja: 2023. május 20-21.

Részvételi díj: Ingyenes

Részletes programok

2023. május 20. – Szombat

Petőfi tér

  • 20:00 Wellhello koncert

2023. május 21. – Vasárnap

Petőfi tér

  • 16:00 Kèk és Narancssárga Produkció
  • 21:00 Mobilmánia Vikidál Gyulával

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom