Betöltés...
2024. július 03. - 06.
Pest megye, Nagykovácsi
A Kolorádó Fesztivál 2024. július 3-6. között kerül megrendezésre a Nagykovácsi határán található erdei kempingben, ahol nemzetközi alternatív zene, fergeteges koncertek, workshop, kiállítás és még sok meglepetés várja a résztvevőket az ország egyik legnépszerűbb zenei és művészeti fesztiválján a budai hegyek között!

A Kolorádó Fesztivál 2024-es eseményének fellépői hamarosan!

A Kolorádó Fesztivál neve a Nagykovácsi mellett található Kolorádó-patakra utal, amely a helyszín közelében folyik. A fesztivál egyik legfontosabb célja a szabadság érzése, illetve a mindennapi körforgásból történő kiszakadás. A Kolorádó egy közösség, ahol a fergeteges koncertek mellett a természet közelsége, a kreatív alkotás és a szabad szellemiség kerül a középpontba. A négy napos Kolorádó fesztivál nemcsak egy esemény, hanem egy életérzés, amely az év 365 napján tart.

Esemény időpontja: 2024. július 3-6.

Részvételi díj: 6900 Ft-tól

A jegyeket online elővételben a következő linken lehet megvásárolni: Kolorádó Fesztivál 2024 jegyek

Kolorádó Fesztivál 2024 fellépők

Hamarosan!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom