Ma Dezső, Renáta névnapja van
2024. augusztus 02. - 04.
Hajdú-Bihar megye, Hajdúszoboszló

A Kösely Kupa 2024. augusztus 2-4. között kerül megrendezésre a Hajdúszoboszlói Repülőtéren, ahol Hajdúszoboszlói Lovasfesztivál, lovasverseny, koncertek, bemutatók, csikósverseny és kirakodóvásár várja az érdeklődőket a régió egyik legszínvonalasabb lovas rendezvényén!

A Kösely Kupa 2024-es eseménye egy hagyományos lovasverseny és fesztivál, amely a hajdú hagyományokhoz és a magyar lovaskultúrához kapcsolódik. A versenyen a díjugratás mellett koncertek, bemutatók, csikósverseny és kirakodóvásár várja az érdeklődőket. A Kösely Kupa egy családbarát esemény, ahol a gyerekek is megismerkedhetnek a lovak világával, illetve kézműves foglalkozásokon vehetnek részt.

Az 1981 óta megrendezésre kerülő Kösely Kupa egy olyan esemény, amely nem csak a lovasoknak, hanem a lovak szerelmeseinek és a hagyományok tisztelőinek is egy felejthetetlen élményt nyújt, A rendezvény összeköti a múltat és a jelent és méltó módon emlékezik meg a lovas hajdú ősökről, illetve a hajdú hagyományokról. A lovasfesztivál célja a tradicionális magyar lófajták és a nemzeti lovaskultúra népszerűsítése, illetve a nemzettudat erősítése.

Esemény időpontja: 2024. augusztus 2-4.

Részvételi díj: Ingyenes, fizetős

Kösely Kupa 2024 programok

Részletes programok hamarosan!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom