2024. július 26. - 28.
Somogy megye, Somogyvámos
A Krisna-völgyi Búcsú 2024. július 26-28. között kerül megrendezésre Somogyvámos Krisna-völgyi Indiai Kulturális Központjában, ahol több, mint 50 helyszínen több, mint 300 Krisna-hívő segítségével megismerhetik a látogatók India művészetét, gasztronómiáját, hagyományait, kultúráját, lelki tudományát, a vegyszermentes gazdálkodás rejtelmeit, a természet közeli oktatást, illetve a játékok és életvitel gyöngyszemeit a három napos családi élményfesztiválon!

A Krisna-völgyi Búcsú 2024-es eseményén India világa mellett olyan színes programok várják az érdeklődőket, mint a gyerekprogramok, a családbarát programok és az önfenntartó gazdálkodás. A Krisna-völgyi Búcsú 2024-es rendezvénye egy háromnapos családi élményfesztivál, amely bemutatja az indiai kultúra és a vidéki magyar élet szépségeit és értékeit. A búcsú Somogyvámoson, a Krisna-völgyi Indiai Kulturális Központban kerül megrendezésre, ahova több mint 10 ezer látogatót várnak, akik több mint 50 helyszínen vehetnek részt különböző színes programokon.

A színpadi műsorok során indiai zene és tánc, védikus esküvő, koncert, spirituális előadások és beszélgetések várják a látogatókat, míg a Gasztro-völgyben indiai és magyar ínyencségeket, vegán és vegetáriánus ételeket, illetve házi süteményeket és frissítőket fogyaszthatnak az érdeklődők. A Szépség-völgyben hennafestés, indiai ruhák és ékszerek próbálása, arcfestés és fotózkodás, a Boci-völgyben ökrös kocsi túrák, tehenek simogatása, tejtermékek kóstolása és tehenészek konyhája, az Íjász-völgyben pedig íjászat, lovaglás, lovaskocsikázás és lovasbemutató várja a résztvevőket.

A Krisna-völgyi Búcsú 2024-es rendezvényén a Kultúr-völgyben indiai kézművesek, vásársor, ajándékbolt, könyvárusítás és kiállítások, a Spirit-up programokon pedig a jógabemutatók, a meditáció, a mantraéneklés, a lelki tanácsadás és az asztrológia garantálják a felejthetetlen élményeket. A gyerekeket a Mosoly-völgyben játékok, gyermekfoglalkoztatók, aranyhalhorgászat, ugrálóvár és légvár várja. A színes programok között lesznek kertészeti és tehenészeti szakvezetések, gyógynövényes túrák és spirituális túrák is.

A Krisna-völgyi Búcsú egy egyedülálló lehetőség arra, hogy megismerjük az ősi védikus hagyományokat, a fenntartható és ökotudatos életmódot, a lelki boldogság titkait, és jól érezzük magunkat a természetben. A búcsúra érdemes kényelmes ruhát és cipőt viselni, kalapot és naptejet hozni, illetve ivóvizet vagy kulacsot magunkkal vinni. A búcsúra busszal, vonattal vagy autóval is eljuthatnak a látogatók, ahol a parkolás ingyenes. A búcsúra mindenkit szeretettel várnak a Krisna-hívők, akik szívesen megosztják a látogatókkal életük és hitük tapasztalatait. A Krisna-völgyi Búcsú egy felejthetetlen élmény, amely megajándékozhat minket a szépséggel, a vidámsággal, a bölcsességgel és a szeretettel.

Esemény időpontja: 2024. július 26-28.

Részvételi díj: Jegyárak hamarosan.

Krisna-völgyi Búcsú 2024 programok

Hamarosan!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom