Betöltés...

Lábatlani Blues Fesztivál

2022. július 15. - 16.
Komárom-Esztergom megye, Lábatlan
A Lábatlani Blues Fesztivál 2022. július 15-16. között kerül megrendezésre Lábatlan központjában a Gerenday Közösségi Házban, ahol a blues zene rajongói kellemes és nagy múltú környezetben értékes zenét hallgathatnak, illetve zenei, kulturális, képzőművészeti, gasztronómiai és idegenforgalmi programokon is részt vehetnek! A fesztivál mottója: ’Élő környezetben, élő zenével’!

A gyermekes családokat, a fiatal és az idősebb korosztályt egyaránt várják a Lábatlani Blues Fesztiválon, ahol a színes programkínálattal garantálják a nagyszerű hangulatot. Az esemény célja a város kulturális rendezvényeinek színesítése és ismertségének növelése, ahol a helyi gasztronómia, a környékbeli amatőr zenekarok, illetve a képzőművészek is bemutatkoznak.

Esemény időpontja: 2022. július 15-16.

Részvételi díj: Jegyárak hamarosan.

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom