Betöltés...
Ma Eufrozina, Kende névnapja van
2022. november 12.
Nógrád megye, Hollókő
A Márton-nap Hollókő 2022. november 12-én kerül megrendezésre Hollókő Ófalujában, ahol a Szent Márton Napi Vigasságok keretében Márton-napi ínyencségekkel, nagyszerű programokkal és kézműves vásárral várják a látogatókat! A kínálatban megtalálhatóak lesznek a libás ételek, a kacsából készült finomságok, a házi sütemények, a lekvárok és a kézimunkák vására, illetve ott lesz Ludas Matyi és Döbrögi Uraság is a Márton-napi rendezvényen!

Esemény időpontja: 2022. november 12. 11:00-17:00

Részvételi díj: 

A hollókői Márton-napi vigasságon a komplett kóstoló az erre az alkalomra készült Márton-napi, hollókői bögre megvásárlásával kérhető 3000 Ft értékben a Hollókői Piac udvarán (3176 Hollókő, Kossuth út 86.). A Faluséta jegy megváltása számos látnivaló belépője és a szokásos kóstolók (sajt és pékség) mellett ezen a napon zsíroskenyér, a tea és forralt bor kóstolót is tartalmazza, sőt kedvezményes Márton napi, hollókői bögre vásárlást is.

Részletes programok

2022. november 12. – Szombat

  • 11:00 Megnyitó a Szent László Vitézrend előadásában
  • 11:15 Szent Márton életkép
  • 12:00 Ludas Matyi mese kicsiknek és nagyoknak
  • 14:00 Ludas Matyi mese kicsiknek és nagyoknak

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom