2023. április 01.
Fejér megye, Soponya
A Medvehagyma Fesztivál 2023. április 1-jén kerül megrendezésre a Soponya Ökocentrumban, ahol kézműves és gasztronómiai vásár, medvehagymás kulináris élvezetek, gyerekprogramok, medvehagymagyűjtő túra, medvehagymavásár, medvehagyma-központú gasztronómiai bemutató és workhop, illetve a csodás erdei környezet várja a látogatókat! Soponya egyik legnépszerűbb fesztiválján a medvehagyma lesz a középpontban!

A Medvehagyma Fesztivál 2023-as eseményének helyszíne az M7-es autópályáról és a helyközi járatokkal is könnyen megközelíthető. A fesztivál ingyenes és kutyabarát. A Medvehagyma Fesztivál 2023-as gyerekprogramjai között olyan izgalmas programok várják a kicsiket, mint a Kisvirág Bábszínház előadása, az Állati jó bemutató a Budakeszi Vadasparkkal, az Agility bemutató a Camelot Kaposvári Kutyaiskolával, illetve a Szentágotai Öregfalusi Kennell vadászkutya munkabemutatója. A gasztronómiai élvezetek között medvehagymás erdei és street food ételkülönlegességek várják az érdeklődőket.

Esemény időpontja: 2023. április 1. 10:00-16:00

Részvételi díj: Ingyenes

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom