2024. augusztus 02. - 04.
Komárom-Esztergom megye, Tata
A Neszmélyi Borünnep és Halnapok 2024. augusztus 2-4. között kerül megrendezésre a tatai Esterházy-kastély téren, ahol helyi borászatok, borkóstolók, gasztronómiai ínyencségek, frissen készült halas ételek, jó hangulat, jó zene és még sok meglepetés várja a látogatókat Tata egyik legnépszerűbb nyári gasztronómiai rendezvényén!

A Neszmélyi Borünnep és Halnapok 2024-es eseményének célja, hogy bemutassa a Neszmélyi-borvidék kiváló borait és a helyi halas ételeket. A rendezvényen olyan színes programok várják a látogatókat, mint a kézműves foglalkozások, a koncertek, a gyerekprogramok és a borkóstolók. A Neszmélyi Borünnep és Halnapok egyedülálló lehetőséget nyújt a gasztronómia és a kultúra szerelmeseinek, hogy közelebbről is megismerjék a Neszmélyi Borvidék és a tatai halászat gazdagságát, illetve részt vegyenek egy vidám és barátságos fesztiválon.

Esemény időpontja: 2024. augusztus 2-4.

Részvételi díj: Ingyenes

Neszmélyi Borünnep és Halnapok 2024 programok

Részletes programok hamarosan!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom