2024. augusztus 31.
Heves megye, Noszvaj
A Noszvaj Szilvanap 2024. augusztus 31-én kerül megrendezésre a Noszvaji Gazdaházban, ahol szilvából készült ételek, illetve hagyományőrző és gasztronómiai programok várják a látogatókat Noszvaj népszerű nyári rendezvényén!

A Noszvaj Szilvanap 2024-es rendezvényének középpontjában a szilva lesz, amelyből finom ételeket és gasztronómiai ínyencségeket készítenek az eseményen. Noszvaj egy kis település Heves megyében, amely híres a szilvatermesztéséről és a szilvalekvárjáról. A Szilvanapon az érdeklődők megismerhetik a noszvaji szilvalekvár készítés fortélyait, miközben néptáncosok és népzenészek garantálják a nagyszerű hangulatot, illetve a gyerekeket színes gyerekprogramok is várják. A Noszvaji Szilvanap célja, hogy bemutassa a noszvaji szilva és lekvár különlegességeket, illetve a látogatók megismerjék a helyi kultúrát és a hagyományokat.

Esemény időpontja: 2024. augusztus 31.

Részvételi díj: Ingyenes

Noszvaj Szilvanap 2024 programok

Részletes programok hamarosan!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom