Ma Henrik, Roland névnapja van
2024. szeptember 20. - 22.
Vas megye, Őriszentpéter
Az Őrségi Tökfesztivál 2024. szeptember 20-22. között kerül megrendezésre Őriszentpéteren, Szalafőn, Magyarszombatfán és Nagyrákoson, ahol kulturális programok, tökből készült gasztronómiai ínyencségek, kézműves termékek, töklámpások, koncertek és még sok meglepetés várja a látogatókat a térség egyik legnépszerűbb őszi rendezvényén!

Az Őrségi Tökfesztivál 2024-es eseményének célja a térség gazdag kulturális és gasztronómiai örökségének bemutatása, illetve a helyi termelők és kézművesek portékáinak népszerűsítése. A fesztivál központi helyszíne Őriszentpéter, azonban a közeli településeken (Szalafő, Magyarszombatfa, Nagyrákos) is színes programokkal várják a látogatókat.

Az Őrségi Tökfesztivál középpontjában természetesen a tök és a tökből készült ételek lesznek, amelyek igazi gasztronómiai ínyencségnek számítanak. A gasztronómiai élvezetek mellett töklámpások, helyi kézműves termékek és kulturális programok is várják az érdeklődőket a Nyugat-Dunántúl egyik legnagyobb gasztro-turisztikai eseményén.

Esemény időpontja: 2024. szeptember 20-22.

Részvételi díj: Jegyárak hamarosan.

Őrségi Tökfesztivál 2024 programok

Részletes programok hamarosan!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom