Betöltés...

Palacsintafesztivál Szolnok 2023

2023. június 02. - 04.
Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok
A szolnoki Palacsintafesztivál 2023. június 2-4. között kerül megrendezésre a NEFAG erdei játszótéren, ahol az érdeklődők palacsintasütő versenyen is részt vehetnek. A három napos eseményen a gasztronómiai programok mellett a koncertek és a sportprogramok biztosítják az igazi fesztiválélményt a látogatók számára.

A szolnoki Palacsintafesztiválon a családok, a gyerekek és a felnőttek is találhatnak kiváló programokat, amelyen jól érezhetik magukat. A koncerteken híres hazai előadóművészek garantálják a jó hangulatot. A gasztronómiai élvezetekről a vendéglátó egységek gondoskodnak, akik a fesztivál témájához kapcsolódó palacsintával is várják az érdeklődőket.

A rendezvényen kiemelt figyelmet fordítanak a családi értékekre, a családon belül együtt töltött idő fontosságára és a környezetvédelemre. A fesztivál az egész család számára tökéletes hétvégi kikapcsolódást nyújt a Szolnoki Széchenyi Parkerdő 100 hektáros zöldterületén! 

Esemény időpontja: 2023. június 2-4.

Részvételi díj: Hamarosan.

Részletes programok

2023. június 2. - Péntek

  • 20:00 BSW koncert
  • 22:00 ValMar koncert
  • 23:30 Jauri

2023. június 3. - Szombat

  • 20:00 Dzsúdló koncert
  • 23:30 Regán Lili

Értékelések

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom