2021. július 31.
Heves megye, Parádsasvár
Kiváló mátrai borok és nagyszerű ízek várják a látogatókat a Parádsasvári Borfesztiválon, amely 2021. július 31-én kerül megrendezésre a parádsasvári Kastélyhotelben! Az eseményen ismert mátrai borászatok borait kóstolhatjuk, illetve élvezhetjük a nagyszerű zenei előadásokat!

A rendezvényen a Benedek Pince, a Csernyik Pince, a Dominium Pincészet, a Gobri Pince, a Kékhegy Pince, a Kerekes Szőlőbirtok és Pince, a Kissattila Borászat, a Kovács és Lánya Borászat, a Losonci Pince, a Ludányi Pincészet, a Páger Pince, a Szignárovits-Maka Pince, a Szőke Mátyás Pincészete és a St. Andrea (Eger) Pince borait kóstolhatjuk, miközben megtekinthetjük a Nagyrédei Kecskefarm, a Mátrai Bivalyrezervátum és a mezőkövesdi Bazsalikom ételporta kiállításait is. 

A fellépők között ott lesznek Gájer Bálint, Kozma Orsi, a Gonda MusicBand és Báder Ernő cigányzenekara. Tóth Ignác (Bortársaság) előadása során ingyenes borsuli gyorstalpalón is részt vehetünk. 

Esemény időpontja: 2021. július 31. (16:00-24:00)

Részvételi díj: 

  • Early bird (június 30-ig) – 2500 Ft
  • Elővételben (július 31-ig) – 3500 Ft
  • Helyszínen (július 31-én) – 4500 Ft

A belépőjegy két darab kóstoló kupont, egy palack ásványvizet és a Kastély vendégváró falatkáit tartalmazza.

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom