2024. szeptember 18. - 22.
Baranya megye, Pécs
A Pécsi Napok 2024. szeptember 18-22. között kerülnek megrendezésre Pécs belvárosában, ahol pécsi múzeumok, szakrális terek és ipari műemlékek, gasztronómiai ínyencségek, finom baranyai borok, illetve nagyszerű koncertek várják a látogatókat Pécs és a régió legnagyobb múltú összművészeti fesztiválján!

A Pécsi Napok 2024-es eseményén minden Pécsről, a pécsiekről és a pécsi kultúráról szól, ahol változatos nappali és esti programokkal várják az érdeklődőket. Nappal a családi és az idősebbeknek szóló programok lesznek a középpontban, este pedig a fergeteges koncertek várják a látogatókat. 

A fesztivál célja, hogy bemutassa Pécs gazdag kulturális és történelmi örökségét, illetve szórakoztató programokat kínáljon a résztvevőknek. A Pécsi Napok egyik legkedveltebb helyszíne a Széchenyi téren felállított nagyszínpad, ahol népszerű zenekarok garantálják a fergeteges hangulatot. A gasztronómiai ínyencségekről pedig a pécsi belváros hangulatos éttermei és kávézói gondoskodnak, ahol megkóstolhatjuk a helyi specialitásokat és a különleges baranyai borokat.

Esemény időpontja: 2024. szeptember 18-22.

Részvételi díj: Ingyenes

Pécsi Napok 2024 programok

Részletes programok hamarosan!

Elérhetőségek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
Elérhetőségek
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom