Betöltés...

Pünkösdi Virágálom Székesfehérvár 2023

2023. május 26. - 29.
Fejér megye, Székesfehérvár
A Pünkösdi Virágálom Székesfehérvár 2023. május 26-29. között kerül megrendezésre Székesfehérvár Belvárosában, ahol a hagyományoknak megfelelően idén is virágba öltözik a város pünkösd alkalmából! Látogass el te is Székesfehérvár belvárosába és csodáld meg a gyönyörű virágkompozíciókat!

A Pünkösdi Virágálom Székesfehérvár 2023-as eseményén a virágkötők ismét csodálatos alkotásokkal díszítik Székesfehérvár belvárosát a pünkösdi hosszú hétvégén, amely mára több éves hagyománnyá vált a városban. A rendezvény ideje alatt virágba borul az Országalma, a Városháza, a Díszudvar, a Püspöki Palota kapuja, a Török-kút és a Szent István Király Múzeum Rendház épülete. A megnyitó ünnepségen galambröptetés is színesíti a programokat 2023. május 26-án 17:00 órakor a Városháza előtt.

Esemény időpontja: 2023. május 26-29.

Részvételi díj: Ingyenes

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom