Ma Henrik, Roland névnapja van
2024. július 23. - 27.
Bács-Kiskun megye, Lakitelek
A Reggae Camp 2024. július 23-27. között kerül megrendezésre a lakiteleki Tőserdő Autóskemping területén, ahol felejthetetlen koncertek, sátorozás, DJ-k, Reggae Camp, vásárok és kézműves termékek, sport programok és egy nagyszerű hangulat várja a reggae zene és kultúra kedvelőit öt napon keresztül!

Esemény időpontja: 2024. július 23-27. 

Részvételi díj: 7000 Ft-tól

Reggae Camp 2024 jegyek

Részletes jegyárak és jegyvásárlási lehetőség a következő linken érhető el: Reggae Camp 2024 jegyek

Reggae Camp 2024 programok

NAGYSZÍNPAD (Main Stage):

  • szerdától szombatig napi 4 hazai és külföldi bandával!

DUBYARD:

  • keddtől vasárnap hajnalig, naponta este hattól hajnali 3 óráig hazai és külföldi sound systemek, szelektorok Jahfar és a Dubapest HiFi együttműködésével!

RASTAGE (kisszínpad):

  • eggyel növeljük a méretét party sátrunknak, benne kisebb élőzenei performance-ek, sound system party-k várhatók!

BATTA ISLAND (A megengedő tér):

  • előadások, játékok, beszélgetések, aktivitások, közös jam-ek, sport és minden más nappali program Nagy Gaboard és százhalombattai barátaink jóvoltából!

STRANDSYSTEM:

  • A kempinggel szomszédos Tőserdő Strandfürdő nagy medencéjének partján is dübörög a reggae, a dancehall és minden más jamaicai muzsika! A strand Camp karszalaggal ingyen látogatható!

CAMP FALU:

  • Árusaink, szolgáltatóink utcája, ahol találkozhattok Csárli bácsi mozijával, az Egészségházzal, Bahia Shoppal, Hillman csodás faragványaival, a Camp Shoppal, hennával, jógával és sok minden érdekességgel!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom