Ma Kázmér, Lúciusz névnapja van
2021. június 21.
Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Ózd
Közös tűzgyújtás lesz az ózdi Nemzeti Filmtörténeti Élményparkban a csillagászati nyár kezdetén 2021. június 21-én! A hiedelmek szerint, ha a mágikus éjjelen tűzben sült almát sütünk, és eszünk belőle, akkor távol tartjuk magunktól a betegségeket és a rossz erőket.

A Szent Iván-éji program az ózdi Digitális Erőműben, illetve a Nemzeti Filmtörténeti Élményparkban kerül megrendezésre.

Esemény időpontja: 2021. június 21. – Hétfő

Részvételi díj: Ingyenes

Részletes programok

2021. június 21. - Hétfő

Digitális Erőmű

  • 18:00 Greta May Gonosznak hittelek című könyvének felolvasóestje (Előadók: Tihanyi Tóth Csaba és Tihanyi Tóth Kinga). A program után közös teázás és baráti beszélgetés lesz. - a felolvasóesten történő részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött (telefonszám: +36706428311)

Nemzeti Filmtörténeti Élménypark:

  • 21:00 Tűzgyújtás és az Ördögfiókák Tűzzsonglőr Társulat produkciója
  • 21:30 Almasütögetés
  • 22:00 Nemzeti Filmtörténeti Élménypark Filmklub filmvetítés: Amíg a lagzi el nem választ (spanyol romantikus vígjáték) – a filmvetítésen történő részvétel előzetes regisztrációhoz kötött (telefonszám: +36302280123), belépőjegy: 1000 Ft/fő.

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom