2024. szeptember 07.
Baranya megye, Bóly
A Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivál 2024. szeptember 7-én kerül megrendezésre Bóly Kántor-rétjén, ahol csirkepaprikás főzőverseny, szüreti bál, koncertek, kézműves kirakodó vásár, gyerekprogramok és még sok meglepetés várja a látogatókat Bóly egyik legnépszerűbb őszi rendezvényén!

A Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivál 2024-es rendezvényén a Tina Turner emlékkoncert várja a látogatókat, ahol a jó hangulat garantált. A bólyi szüreti csirkepaprikás különlegessége, hogy a bólyiak hosszú lével és kanalas galuskával készítik, amely nélkül nincs igazi szüret.

Esemény időpontja: 2024. szeptember 7.

Részvételi díj: Ingyenes

Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivál 2024 Bóly programok

2024. szeptember 7. - Szombat

  • 15:00 Ünnepélyes megnyitó (Köszöntőt mond: Hárs József, Bóly Város Polgármestere)
  • 19:00 Simply the best - Tina Turner emlékkoncert (A Rock and Roll királynőjeként ismert, tizenkétszeres Grammy-díjas énekesnő életművét felölelő koncert. Közreműködik: Király Linda, Koós Réka, Szirota Jennifer és az Abrakazabra együttes)

További programok hamarosan!

Elérhetőségek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
Elérhetőségek
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom