2024. november 30.
Komárom-Esztergom megye, Tata

A Tatai Vadlúd Sokadalom 2024. november 30-án kerül megrendezésre a Tatai Öreg-tó partján, ahol gasztronómiai finomságok, kulturális programok, szakvezetéses vadlúd-szemlék, hazai és külföldi madárfotósok, kiállítások, koncertek, kézműves foglalkozások és vetélkedők, hagyományok és ízek vására, illetve színes családi és gyerekprogramok is várják a látogatókat a tatai vadlúd sokadalmon és a vadludak vonulásának természeti csodáján Tata népszerű természetvédelmi és kulturális fesztiválján!

A Tatai Vadlúd Sokadalom 2024-es eseményének célja a madárvonulás lenyűgöző jelenségének bemutatása, illetve a a vizes élőhelyek és a vízimadarak védelmének népszerűsítése. A Tatai Vadlúd Sokadalom egy egyedülálló lehetőséget nyújt a természet szerelmeseinek, hogy közelebbről megismerjék a madárvilág csodáit és részt vegyenek egy színes és szórakoztató fesztiválon. A rendezvény hozzájárul a természeti értékek bemutatásához és megóvásához, illetve a helyi közösség és a látogatók közötti kapcsolat erősítéséhez. A fesztivál a tatai Öreg-tó és a környező vizes élőhelyek egyik legfontosabb eseménye, amelyre érdemes ellátogatni minden évben.

Esemény időpontja: 2024. november 30.

Részvételi díj: Ingyenes

Tatai Vadlúd Sokadalom 2024 programok

Részletes programok hamarosan!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom