Ma Kázmér, Lúciusz névnapja van
2021. július 29. - augusztus 01.
Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Sátoraljaújhely
A sátoraljaújhelyi Telek Fesztivál Köveshegyen, az eldugott egykori Zempléni településen kerül megrendezésre 2021. július 29. és augusztus 1. között, ahol találkozik a kultúra, az értékteremtés, a természet és a szabadság! A rendezvény célja az egykori település természeti és történeti értékeinek bemutatása és megőrzése, az értékteremtés, illetve egy olyan zenei fesztivál létrehozása, ahol a helyi tehetségek és a feltörekvő művészek kibontakozhatnak a közönség előtt.

Köveshegy egykori lakói és művelői néhány kivétellel elvándoroltak, ezért az esemény szervezői kötelességüknek tekintik a helyi értékeket megőrizni és bemutatni. A négy napos Telek Fesztivál létrehozását az alkotni vágyás és a tenni akarás indította el, amelynek fontos része a környezet megóvása és olyan emberek összehozása, akiknek ez szintén fontos.

A fellépők között ott lesznek a Balaton, a Fat&Cute, a Sauropoda, a Дeva, a The Swamp Creatures, a DLRM, a Giliszta, a Duckshell, a Sun-Rot, az Új Látásmód Fúzió, Galactic Jackson & Saint Leidal The 2nd, Pizza Amore, Oneeyedman, IPAR, Abrose, Yorgos, Paksy Gábor, Acideal (live), Huszár Straße Kollektíva, Sirály (live), Po:ti, Gilbert Pomelo, Gnork (live), Faszt City, Abel Telenko, Crimson&Kiss, Andras Telenko és Adom&Kimon. Napközben lesznek előadások, filmvetítések, beszélgetések, színdarabok, kiállítások, illetve olyan nagyszerű kézműves foglalkozások is, mint a könyvkötés vagy a kerámiázás.

Esemény időpontja: 2021. július 29. – augusztus 1.

Részvételi díj: 10000 Ft-tól

A jegyeket a következő linken lehet megvásárolni: Telek Fesztivál 2021 jegyek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom