2024. szeptember 20. - 22.
Veszprém megye, Tihany
A Tihany Szüreti Napok 2024. szeptember 20-22. között kerülnek megrendezésre Tihany több helyszínén, ahol szüreti fesztivál, finom borok, szüreti felvonulás, kulturális programok, gasztronómiai ínyencségek és még sok meglepetés várja a látogatókat a Tihanyi-félsziget legnépszerűbb borfesztiválján!

A Tihany Szüreti Napok 2024-es rendezvényén a Balaton-felvidék híres borai és a szőlőtermesztés kerülnek a középpontba, ahol a programok a szőlő, a bor és a szüret köré épülnek. A gyerekeket játszóház, kézműves foglalkozások és meseműsorok várják, a felnőtteket pedig kulturális és szórakoztató programok, illetve helyi és környékbeli borászok népszerű borai várják. A Tihanyi Szüreti Napok látványos programja a szüreti felvonulás, ahol helyi néptánc csoportok, huszárok, betyárok, illetve a helyi és a környékbeli borrendek garantálják a nagyszerű hangulatot Tihany utcáin.

Esemény időpontja: 2024. szeptember 20-22.

Részvételi díj: Ingyenes

Tihany Szüreti Napok 2024 programok

Részletes programok hamarosan!

Elérhetőségek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
Elérhetőségek
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom