Betöltés...
2023. szeptember 29. - október 01.
Veszprém megye, Tihany
A Tihany Szüreti Napok 2023. szeptember 29. és október 1. között kerülnek megrendezésre Tihany több helyszínén, ahol szüreti fesztivál, finom borok, szüreti felvonulás, kulturális programok, gasztronómiai ínyencségek és még sok meglepetés várja a látogatókat a Tihanyi-félsziget legnépszerűbb borfesztiválján!

A Tihany Szüreti Napok 2023-as rendezvényén a Balaton-felvidék híres borai és a szőlőtermesztés kerülnek a középpontba, ahol a programok a szőlő, a bor és a szüret köré épülnek. A gyerekeket játszóház, kézműves foglalkozások és meseműsorok várják. A tihanyi Mádl Ferenc téren kulturális és szórakoztató programok, illetve helyi és környékbeli borászok népszerű borait kóstolhatják meg a látogatók. Vasárnap 15:00 órakor a tihanyi szüreti napok látványos programja, a szüreti felvonulás várja az érdeklődőket, ahol helyi néptánc csoportok, huszárok, betyárok, illetve a helyi és a környékbeli borrendek garantálják a nagyszerű hangulatot Tihany utcáin.

Esemény időpontja: 2023. szeptember 29 – október 1.

Részvételi díj: Ingyenes

Tihany Szüreti Napok 2023 programok

2023. október 1. – Vasárnap

15:00 Szüreti menet – amelyben részt vesznek a helyi néptánc csoportok, huszárok. Betyárok kísérik a felvonulást, az élen a kisbíró invitálja a menetbe az érdeklődőket. Nem hiányozhatnak a helyi és a környékbeli borrendek tagjai sem. A menet végigvonul Tihany utcáin, majd a Visszhang dombra érve megáldják a szőlőt és a kenyeret. A rendezvény mindhárom napján a táncolni vágyókat utcabálok és nosztalgia disco is várja.


Elérhetőségek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
Elérhetőségek
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom