Ma Bernát, Felícia névnapja van
2024. július 12. - 21.
Győr-Moson-Sopron megye, Hegykő

A Tízforrás Fesztivál 2024. július 12-21. között kerül megrendezésre a Fertő-táj településein, ahol a Fertő-táj legnagyobb művészeti fesztiválja, koncertek, kiállítások és még sok meglepetés várja a látogatókat!

A Tízforrás Fesztivál 2024-es eseménye a Fertő-táj településein (Hegykőn, Fertőhomokon, Hidegségen és Sarródon) kerül megrendezésre, ahol koncertek, filmek, kiállítások, illetve kézműves- és túraprogramok várják a látogatókat. A szabadtéri koncertek mellett a fantáziát nem kell kőszínházi falak közé szorítani ebben a tíz napban. A könnyűzene, a világzene, a népzene és a jazz egyaránt felcsendülnek a színpadokon, illetve országosan és nemzetközileg is ismert előadók garantálják a nagyszerű hangulatot a kertekben, a fák alatt és a csillagok fényében családias hangulatban.

Esemény időpontja: 2024. július 12-21.

Részvételi díj: Jegyárak hamarosan.

Tízforrás Fesztivál 2024 programok

Részletes programok hamarosan!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom