Betöltés...

Tokaji Bornapok 2022

2022. június 03. - 05.
Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Tokaj

A Tokaji Bornapok 2022. június 3-5. között kerül megrendezésre Tokaj több helyszínén, ahol híres tokaji borok, Tokaj-Hegyalja kiváló pincészetei, borkóstolók, gasztrosétány, bortér, városnéző sétavonat és koncertek várják a látogatókat egész hétvégén!

Az esemény a Kossuth téren, illetve a helyi pincészetek helyszínein kerül megrendezésre. A Tokaji Bornapok 2022-es rendezvényén tokaji séta, városnéző sétavonat, illetve a Kossuth téren koncertek, gasztrosétány, bortér és a Hegyaljai művészeti csoportok fellépései várják a látogatókat. A Rákóczi Pincében zenés borkóstoló várja az érdeklődőket 2022. június 4-én 20:00 órakor. 

A Tokaji Bornapokon a Paulay Borházban, az Antalóczy Pincében, a Fakapu Pincében, az Óvár Borozóban, a Prés Borbárban és a Szerelmi Pincében finom borokat kóstolhatnak a résztvevők. A Paulay Ede Színházban Mátyás Király mézbora című gyerekeknek szóló előadással várják a kicsiket 2022. június 5-én 11:00 órakor.

Esemény időpontja: 2022 június 3-5. 

Részvételi díj: Ingyenes

Elérhetőségek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A Tokaji Bornapok 2022 program nem elérhető
Elérhetőségek
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom