2023. október 07.
Győr-Moson-Sopron megye, Fertőszéplak
A Tökfesztivál Fertőszéplak 2023. október 7-én kerül megrendezésre a fertőszéplaki Tájházaknál, ahol tökfilkó avató, tökös olimpia tréfás népi játékok, zenés gyerekprogramok, gumicsizmadobás, kincskeresés, tökös ételek és még sok meglepetés várja a látogatókat Fertőszéplak legkedveltebb őszi rendezvényén!

A Tökfesztivál Fertőszéplak 2023-as eseményén tréfás népi játékok versenye: gyerekek, nők és férfiak számára gumicsizmadobás, szörpivás szívószállal, kincskeresés a szalmabálában, petrencerúd tartása, „Tökös" ételek kóstolása, népi játszótér, kézműves foglalkozások és vásár várja a látogatókat.

Esemény időpontja: 2023. október 7. 9:00-17:00

Részvételi díj: Ingyenes

Tökfesztivál Fertőszéplak 2023 programok

2023. október 7. - Szombat

  • 9:00-11:00 Tökfilkó avató
  • 10:00 Tökös Olimpia tréfás népi játékok felelevenítése (bálagurítás, talicskaváltó, biciklitolás, létrafutás, bálahordás vasvillával tojásdobálás, traktorkerékforgatás, tökdobálás kosárba)
  • 11:00 Zenés műsor gyerekekkel – gyerekeknek (Fertő-part óvodásainak, általános iskolásainak, középiskolásainak zenés, táncos valamint prózai bemutatkozása a színpadon)
  • 12:00 Köszöntő és díjak átadása
  • 12:15-14:30 A Porpáczy Technikum tanulóinak valamint kapcsolódó együtteseinek - fellépőinek és a Fertő-part nyugdíjas csoportjainak zenés, táncos valamint prózai bemutatkozása a színpadon Európa országainak kulturális, zenés, táncos, gasztronómiai programjai. Kiemelt ország: GÖRÖGORSZÁG
  • 12:15-től Sarantis Mantzourakis Bouzuki művész fellépése

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom