2023. június 03.
Tolna megye, Tamási
A Trófea Vadgasztronómiai Fesztivál 2023. június 3-án kerül megrendezésre a Tamási Parkerdőben, ahol a vadételek országos főzőversenyével, illetve színes gasztronómiai és kulturális programokkal várják a látogatókat! A fesztivál célja a térség gasztronómiai kultúrájának ápolása és tovább örökítése, ezért a rendezvényen a környékre jellemző vadételek lesznek a középpontban.

A Trófea Vadgasztronómiai Fesztivál 2023-as eseményén különleges szakmai és szórakoztató programok, kirakodóvásár, vadgasztronómiai programok, termelői étel- és italbemutatók, néptáncegyüttesek, illetve mazsorett csoportok várják a látogatókat. Az érdeklődők a helyi vadétel különlegességeket is megkóstolhatják, illetve a kicsiket színes gyerekprogramok várják.

Esemény időpontja: 2023. június 3.

Részvételi díj: Ingyenes

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom