2024. május 04.
Békés megye, Dévaványa
A Túzokfesztivál 2024. május 4-én kerül megrendezésre Dévaványa Sterbetz István Túzokvédelmi Látogatóközpontjában, ahol a Nagy-Sárrét természeti értékeit tekinthetjük meg, illetve szakmai és kulturális programokon vehetünk részt a nyílt nap során. A Túzokfesztiválon szakemberek mutatják be a Dévaványai-Ecsegi puszták természeti értékeit, illetve olyan színes programokon lehet részt venni, mint a botanikai túra, a madármegfigyelés és a madárgyűrűzési ragadozómadár védelmi bemutató, illetve a filmvetítés, fotókiállítás, gyerekprogramok és színpadi kulturális műsorok.

A Túzokfesztivál 2024-es rendezvényén természetismereti vetélkedőn is részt vehetnek az érdeklődők, illetve a különleges túzoksört és a bográcsban főtt bivalypörköltet is meg lehet kóstolni.

Esemény időpontja: 2024. május 4. 9:00-17:00

Részvételi díj: Ingyenes

Túzokfesztivál 2024 programok

2024. május 4. - Szombat

  • Szakmai programok
  • Fotókiállítás
  • Filmvetítés
  • Színpadi kulturális műsor
  • Gyermekprogramok

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom