Ma Kristóf, Jakab névnapja van
2024. május 01.
Pest megye, Vác
A Vác Majális 2024. május 1-jén kerül megrendezésre a váci Duna-parton a Zenepavilonnál, ahol gyerekprogramok, kézműves foglalkozás, csillámtetoválás, lufihajtogató bohóc, koncertek, mexikói büfé és még sok meglepetés várja a látogatókat majális alkalmából!

A Vác Majális 2024-es rendezvényén a nap folyamán lángos, palacsinta, mexikói büfé, popcorn, vattacukor, kürtőskalács, Utazó Játéktár, bowling foci, festékbomba darts, lufihajtogató bohóc, arcfestés és csillámtetoválás várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Esemény időpontja: 2024. május 1.

Részvételi díj: Ingyenes

Vác Majális 2024 programok

2024. május 1. - Szerda

  • 10:00 Kuna Vali és Testvérei ~ Hakuna Matata mesekoncert (A Kuna testvérek előadásában a Walt Disney Pictures legvarázslatosabb dalai is alkotját a koncertet: Oroszlánkirály, Micimackó, Jégvarázs, Kis hableány, Encanto, stb.)
  • 11:00 Obsitos Dalárda és Dalkör
  • 12:00 „Jó ebédhez szól a nóta!" - Faludi Szilvia és Schmidt Mátyás nótaműsora
  • 15:00 Táncshow A TÁNC VILÁGNAPJA alkalmából (Közreműködik: Tini Dance Team, TAZE TSE, No Comment Hip Hop Tánciskola, Salsation R nyilt óra)
  • 18:00 Mediterrán dallamok, Sztárvendég: Delhusa Gjon (Közreműködik: Sarantis Mantzourakis és az Astra görög néptánccsoport)
  • 19:00 Fergeteges utcabál a Santa Fé Party Band zenekarral
  • 10:00-14:00 Egészségügyi szűrés a váci lakosság részére

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom