2023. december 02.
Bács-Kiskun megye, Nemesnádudvar
A Vadkolbász és Borfesztivál 2023. december 2-án kerül megrendezésre Nemesnádudvar Máriavölgyi pincesorán, ahol vadhúsból készült kolbászkülönlegességek várják a látogatókat Nemesnádudvar egyik legnépszerűbb gasztronómiai rendezvényén!

A Vadkolbász és Borfesztivál 2023-as rendezvényén olyan különleges húsokból készítik a kolbászokat, mint a vadkacsa, a hal, a bivaly, a dámszarvas, a gímszarvas, a mezei nyúl, illetve az őz. A látogatók láthatják a kolbászhús készítésének folyamatát és a fűszerezés kulisszatitkait is elleshetik. A fesztiválon a résztvevők a legízletesebb kolbászra is szavazhatnak, illetve neves hazai és határon túli borászatok ízletes borait is megkóstolhatják.

Esemény időpontja: 2023. december 2. 12:00

Részvételi díj:

  • B: Komplett jegy: 16000 Ft (Tartalma: 10 ponton vadkolbász kóstolási lehetőség, 4 borászatnál nyolc kóstoló pohár bor)
  • A: Kis kóstoló jegy: 9000 Ft (Tartalma: 5 ponton vadkolbász kóstolási lehetőség, 4 borászatnál négy kóstoló pohár bor)
  • Borjegy: 3000 Ft (5 db)
  • Pohár: 1500 Ft

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom