Ma Lenke, Brigitta névnapja van
2024. április 01.
Pest megye, Veresegyház
A Veresegyház Húsvét 2024. április 1-jén kerül megrendezésre a Veresegyházi Medveotthonban, ahol húsvéti programok, húsvéti locsolkodás, kézműveskedés, répatorta és kalácsevő verseny, tojáspucoló verseny, kisvasút, arcfestés, zsákbanyuszi és kirakodóvásár várja a látogatókat húsvét alkalmából!

Esemény időpontja: 2024. április 1. 9:00

Részvételi díj:

  • Felnőtt jegy: 2900 Ft

Veresegyház Húsvét 2024 – Medveotthon programok

2024. április 1. – Húsvét Hétfő

  • A Medveotthon húsvéti nyuszija várja a kedves látogatókat, játékra hívva kicsiket, nagyokat egyaránt, valamint keresi a legbátrabbakat a színpadra, ahol a szebbnél szebb, vagy viccesebbnél viccesebb locsolóverseket szeretnénk zsűrizni, értékelni.
  • A húsvéti locsolás népszokását a Medveotthon férfi dolgozói hozzák el idén a hölgy látogatók körébe, a 10:45-kor kezdődő Állatkerti séta előtt.
  • Természetesen lesz a helyszínen kézműveskedés, répatorta és kalács evő-, valamint tojáspucoló verseny is. Lesz itt még kisvasút, arcfestés, zsákbanyuszi, kirakodó vásár.
  • Állati órarendünk menetrend szerint zajlik: Állati séta, Terülj, terülj asztalka, Predator program előadások
  • Húsvét hétfőn lesz az év első ragadozó madár bemutatója.

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom