Ma Hella, Pelbárt névnapja van
2024. augusztus 08. - 10.
Békés megye, Békéscsaba
A Viharsarki Rock Fesztivál 2024. augusztus 8-10. között kerül megrendezésre a békéscsabai Pósteleki Szabadidő Parkban, ahol fergeteges rock koncertek várják a látogatókat Békés megye népszerű rock metál fesztiválján!

A Viharsarki Rock Fesztivál 2024-es eseménye egy háromnapos zenei rendezvény. amelyet minden rock rajongónak érdemes meglátogatnia. A fesztivál lehetőséget ad arra, hogy a résztvevők élőben hallgassák a legjobb hazai rock és metál zenekarokat, valamint különféle szórakoztató és közösségi programokon vegyenek részt. A rendezvényen rock zene összeköti az embereket, ahol mindenki jól érezheti magát. Ha szereted a rock zenét, és szeretnél egy felejthetetlen nyári élményt, akkor ne hagyd ki a Viharsarki Rock Fesztivált!

Esemény időpontja: 2024. augusztus 8-10.

Részvételi díj: Jegyárak hamarosan.

Viharsarki Rock Fesztivál 2024 programok

Részletes programok hamarosan!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom