2024. október 04. - 06.
Baranya megye, Villány

A Villányi Vörösbor Fesztivál 2024. október 4-6. között kerül megrendezésre a villányi Rendezvény téren! A villányi borvidék legnagyobb gasztronómiai fesztiválján a térség legjobb borai és borospincéi, hagyományőrző bemutatók, szüreti felvonulás, kulturális programok, borkóstolók, pincelátogatások, utcabál, tűzijáték és koncertek várják a látogatókat Magyarország egyik legnagyobb borfesztiválján!

A Villányi Vörösbor Fesztivál 2024-es eseménye a Baranya megyében található Villányban kerül megrendezésre, amelynek célja a villányi borvidék népszerű borainak a népszerűsítése. A villányi borvidék legnagyobb gasztronómiai fesztiválján nemcsak a finom borokat lehet megkóstolni, hanem színes programokon is részt vehetünk, illetve megismerhetjük a villányi kultúrát, a helyi gasztronómiát és a térség hagyományait is. A rendezvény központi helyszíne a villányi Rendezvénytér, ahol a helyi borászatok különleges borait lehet megkóstolni.

A Villányi Vörösbor Fesztivál 2024-es rendezvénye a borkultúra, a helyi pincészetek és a minőségi vörösborok legnagyobb ünnepe, ahol családi programok, gyerekprogramok, koncertek és még sok meglepetés várja a villányi borok rajongóit.

Esemény időpontja: 2024. október 4-6.

Részvételi díj: Jegyárak hamarosan.

Villányi Vörösbor Fesztivál 2024 jegyek

Jegyárak hamarosan!

Villányi Vörösbor Fesztivál 2024 programok

Hamarosan!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom