Betöltés...

Vingardium Borliget 2023 - Erzsébetligeti Borfesztivál

2023. június 16. - 17.
Pest megye, Budapest
A Vingardium Borliget 2023. június 16-17. között kerül megrendezésre a budapesti Erzsébetligetben, ahol a zöldben borozgatás, a felszabadult bulizás és az önfeledt gyerekkacaj várja a látogatókat az ínyenc pesti fesztiválon! Az Erzsébetliget több száz éves fáinak árnyékában élvezhetik az érdeklődők a hangulatos zenét, a finom borokat, a nagyszerű gasztronómiai ízeket, az érdekes borkurzusokat, a bulikat és a gyerekprogramokat, ezért a Vingardium Borliget egy kihagyhatatlan élmény mindenki számára!

A Vingardium Borliget 2023-as programjai között megtalálható lesz a gasztrosétány, a borkurzus, az ingyenes koncertek, a fényfestés, a szabadulószoba, a tértánc, a függőágy kert és a gyermekliget is, illetve 40 pincészet garantálja a különleges és finom borokat a rendezvény ideje alatt.

Esemény időpontja: 2023. június 16-17.

Részvételi díj: Ingyenes

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom