Betöltés...

Víz, Zene, Virág Fesztivál 2023

2023. június 30. - július 02.
Komárom-Esztergom megye, Tata
A Víz, Zene, Virág Fesztivál 2023. június 30. és július 2. között kerül megrendezésre a tatai Öreg-tó festői környezetében, ahol hazánk legnépszerűbb zenekaraival, vásárral, tűzijátékkal és színes gasztronómiai kínálattal, illetve kulturális, virág-, sport- és gyerekprogramokkal várják a látogatókat a barátok és családok fesztiválján!

A földön, vízen és levegőben is megrendezésre kerülő Víz, Zene, Virág Fesztivál 2023-as rendezvénye is egy baráti és családi jellegű összművészeti esemény, amelynek célja, hogy felejthetetlen élményt nyújtson a résztvevőknek. A fesztivál központi témája idén is a víz, a zene és a virág központi elemekre épül. A víz magára az életre, a zene az emberiség közös nyelvére, a virág pedig az állandó újjászületésre utal. Az ország egyik legkedvesebb kisvárosának népszerű fesztiválján páratlan természeti környezetben várják az érdeklődőket.

Esemény időpontja: 2023. június 30. – július 2.

Részvételi díj: Hamarosan.

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom