Ma Arnold, Levente névnapja van
2023. október 28.
Veszprém megye, Balatonfűzfő
A Borzongás Fesztivál 2023. október 28-án kerül megrendezésre Balatonfűzfő Papírgyári parkolójában, ahol borzongás túra, szórakoztató feladatok, horrorház tárlatvezetés, borzongós labirintus, jósda és horror hotel várja a látogatókat!

A Borzongás Fesztivál 2023-as eseményén tűzzsonglőrök, tűzjáték, előadók, repkedő boszorkányok, zenészek és táncosok garantálják a borzongós hangulatot. Emellett Drakula rokonsága, szellemek, boszorkányok és egy borzongós diszkó is várja a résztvevőket. A Horror Hotelben a csillárról lógó előadók egy vidám, látványos és izgalmas előadásban részesítenek. A Horrorház tárlatvezetés egy régi földalatti óvóhelyen kerül megrendezésre, amely már önmagában is ijesztő, ezért ezen a programon csak 11 éven felüliek vehetnek részt. A Balatoni Bob Szabadidőpark felajánlásából a Tobruki Haranglábtól a kisvasút oda-vissza ingyenesen szállítja a vendégeket.

Esemény időpontja: 2023. október 28. 17:00-1:00

Részvételi díj:

A rendezvény helyszínén lévő előadások ingyenesek. A színházi- és tárlatvezetések támogatói jegyekért látogathatóak. A részvétel korlátozott, ezért előrefoglalással történik. Támogatói jegyért adják a borzongás túralapot, melyhez ajándékokat is biztosítanak.

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom