2020. november 19. - 22.
Heves megye, Eger
Az Egri Kamaraopera Fesztivál egész Európában egyedülálló kulturális esemény a klasszikus zene kedvelőinek, amelyet minden év novemberében rendeznek Egerben. Különleges előadások, amelyeknek célja az opera világának népszerűsítése és megszerettetése.

A fesztiválon minden opera kedvelő megtalálja a számára megfelelő előadást és programot, ugyanis számos lehetőségből válogathatnak a klasszikusoktól a modern darabokig. A rendezvény célja, hogy páratlan élményt nyújtson a különböző korosztályoknak és társadalmi rétegeknek egyaránt, ezért nem csak felnőttek, de gyermekek számára is kínálnak mesés programokat, így családok számára is kiváló választás.

Az izgalmas előadásokon különböző életeseményeket mutatnak be, amellyel nézőként akár saját magunkat is felfedezhetjük a történetekben. Az előadások különböző helyszíneken kerülnek megrendezésre Egerben.

Az eseményen résztvevők felejthetetlen élménnyel fognak gazdagodni!

A szervezők az időpont és a programváltoztatás jogát fenntartják!

Elérhetőségek

Részletes programok

A szervezők az időpont és a programváltoztatás jogát fenntartják!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A Egri Kamaraopera Fesztivál - ELMARAD program nem elérhető
Elérhetőségek
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom