2024. március 22. - április 01.
Zala megye, Gyenesdiás
A Gyenesdiás Húsvét 2024. március 22-23. között illetve március 31. és április 1. között kerül megrendezésre Gyenesdiás több helyszínén, ahol színes húsvéti programok, húsvéti készülődés, húsvéti fészekrablás és húsvéti locsolkodás várja a látogatókat húsvét alkalmából!

Esemény időpontja: 2024. március 30. 9:00

Részvételi díj: Ingyenes

Gyenesdiás Húsvét 2024 programok

2024. március 22. – Péntek

  • 17:00 órától Piacnyitó a Piacon: Gál Lajos polgármester köszöntőjét és Kerekes Zoltán plébános úr áldását követően a Gyenesdiási Óvodások tavaszi tánccsokra a színpadon. Gyümölcsfaoltás a gyakorlatban: oltástechnikák bemutatása és gyakorlása. Kiskerti kondicionálás: bemutatkozik a Huminisz Kft. A Szezon Kosár Bevásárlóközösség termelői és kézműves Húsvéti bevásárlónapra várja Önt is. A helyi termékek kínálata mellett húsvéti sonkavásárral készülnek az ünnepi előkészületekre. A Gyenesi Kertdoki tavaszi fűszernövény vásárral és magbörzével várja a látogatókat.

2024. március 23. – Szombat

  • 9:00-12:00 Húsvéti készülődés a Községháza melletti Pásztorháznál: Vidám családi, húsvéti készülődésre várja kedves látogatóit a József Attila Művelődési Ház és Könyvtár: süteménysütés, Varázshangok játszóház és babaruha-börze, tojásfestés, húsvéti dekorációk készítése, 10 és 12 óra között az állatsimogatóban kiscsibék, nyuszik.

2024. március 31. - Húsvét vasárnap

  • 14:00 órától Húsvéti fészekrablás Gyenesdiáson Fészekrakó bárki lehet, aki jelentkezik a játékra, és húsvéti fészket rejt el a település bármely pontján. Húsvét hétvégéjére elkészül a térkép a fészekrablók számára, amin az összes fészekrakó helyszín jelölve lesz. A játékra való jelentkezés a József Attila Művelődési Házban a 83/314-507-es telefonszámon. 

2024. április 1. - Húsvét hétfő

  • 10:00 órától Húsvéti locsolás a Diási Vízimalomnál
  • 10:00 órától Hagyományörző Locsolásra invitálják a szervezők a kicsiket és nagyokat. Leány nem marad szárazon!
Elérhetőségek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A Gyenesdiás Húsvét 2024 program nem elérhető
Elérhetőségek
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom