Betöltés...

Gyereknap Szombathely 2022

2022. május 29.
Vas megye, Szombathely
A Városi Gyereknap Szombathely Agora Művelődési Házában kerül megrendezésre 2022. május 29-én, ahol interaktív kiállítás, óriás labirintus, gyermekműsorok, óriásbuborék műsor, bábelőadás, artistaképző akadály pálya, logikai készségfejlesztő játszóház, interaktív kincskereső játék, kézműves foglalkozások, Blaguss Szabadidős Busz, buborékfestés, népi fajátékok, fa körhinta és még sok meglepetés várja a gyerekeket gyereknap alkalmából!

A 2022-es szombathelyi gyereknapon a Lurkó Stúdióban a gyerekek kipróbálhatják a televíziós műsorvezetés technikáját is. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet a következő email címen lehet megtenni: [email protected] A helyi buszokon is gyermeknappal várják a kicsiket, ahol a 14 év alatti gyerekek ingyen utazhatnak a Blaguss Szabadidős Buszjáraton. Az érdeklődőket járműpark is várja a város több helyszínén, ahol a kicsik betekintést nyerhetnek a felnőttek látványos szakmáiba. A március 15. téren, a Sportház előtti területen és az SZTK előtti parkolóban olyan járműveket tekinthetnek meg a gyerekek, mint a tűzoltóautó, a rendőrjárőr, a mentőkocsi és a szemetes autó.

Esemény időpontja: 2022. május 29. 15:00-19:00

Részvételi díj: Ingyenes

Részletes programok

2022. május 29. – Vasárnap

  • 15:00-18:00 Lurkó Stúdió
  • 15:00 „DoktorvagyBohóc?” című pályázati kiállítás megnyitó és ünnepélyes díjkiosztó (Közreműködők: Ataru Taiko Ütőegyüttes, Bujtás Ervin tanítványai, Dr. Bohóc Mosolyszolgálat)
  • 16:00 Ébren Álmodók Zenekar gyermekműsora
  • 17:00 Mesebolt Bábszínház: A földimalac, aki semmiben sem volt biztos
  • 18:00 Móka Palota óriásbuborék show

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom