2023. június 05.
Pest megye, Budapest
Egy fergeteges Hans Zimmer koncert lesz 2023. június 5-én Budapest Papp László Sportarénájában, ahol a Karib-tenger kalózai zenei szerzője Hans Zimmer egy nagyszerű csapattal lép fel a színpadra és garantálja a felejthetetlen hangulatot az este folyamán!

A Hans Zimmer Budapest koncert 2023-as eseményén a zeneszerző filmes produkciókhoz készített közkedvelt dalai csendülnek fel, amelyek közül a legismertebbek a Karib Tenger Kalózai, az Oroszlánkirály, a Csillagok között, az Utolsó szamuráj és a Sötét Lovag-trilógia híres filmzenéi. A szerzőt az Oroszlánkirály és a Dűne híres betétdalaiért Oscar-díjjal is jutalmazták.

A többszörös Oscar-, Golden Globe- és Grammy díjas Hans Zimmer és zenésztársai (Odessa Opera Orchestra & Friends) újszerű audio és vizuális produkciókban mutatják be a zeneszerző világsikerű dalait a 2023-as európai turnén. Az előadás során kiemelt szerepe lesz a Gladiátor, a Karib Tenger Kalózai, a Batman, az Interstellar, az Oroszlánkirály és a Dűne betétdalainak.

Esemény időpontja: 2023. június 5. 20:00

Részvételi díj: 34000 Ft-tól

A jegyeket a következő linken lehet megvásárolni: Hans Zimmer Budapest 2023 jegyek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom