2024. február 23. - 25.
Veszprém megye, Veszprém
A Holtszezon Irodalmi Fesztivál 2024. február 23-25. között kerül megrendezésre Veszprém belvárosában a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa-program keretében, ahol három napon keresztül közel 100 művészeti produkció, előadás és koncert várja a látogatókat!

A Holtszezon Irodalmi Fesztivál 2024-es rendezvénye is egy olyan irodalmi fókuszú összművészeti fesztivál, amely azokat a nagyon kedvelt műfajokat részesíti előnyben, amelyekkel az érdeklődők ritkán találkozhatnak kulturális eseményeken. A rendezvényen friss, izgalmas és inspiráló kulturális programokkal várják a látogatókat, ahol az irodalom határműfajaira és a feltörekvő fiatal előadókra koncentrálnak a szervezők.

A Holtszezon Fesztiválon az írott műfajok közül a krimi, a sci-fi, a képregény- és a fanzinekultúra, az ifjúsági és gyermekirodalom, a kortárs költészet, színházi és bábelőadások, hip-hop és slam poetry események, illetve alternatív zenei, punk és kísérletező posztrock koncertek várják az érdeklődőket. A programok között megtalálható a képregénykészítés, a sci-fi írás és a költészeti műhely is, ahol a közönséget is bevonják az alkotómunka rejtelmeibe.

Esemény időpontja: 2024. február 23-25.

Részvételi díj: Ingyenes

Elérhetőségek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A Holtszezon Irodalmi Fesztivál 2024 program nem elérhető
Elérhetőségek
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom