Ma Eszter, Eliza névnapja van
2023. október 14.
Pest megye, Budapest
Az Isolation Budapest 2023. október 14-én kerül megrendezésre a budapesti Akvárium Klubban, ahol nemzetközi és hazai alternatív zenei fellépők, fergeteges koncertek és még sok meglepetés várja a látogatókat Budapest új zenei fesztiválján!

Az Isolation Budapest 2023-as eseményén a soul, a jazz, a punk, a lo-fi hip-hop, a színház, a japán kultúra kerülnek a középpontba, ahol ott lesz Nick Hakim, Wu-Lu, Coucou Chloe, Cosmo Pyke, Pedro Alves Sousa “Má Estrela”, Pom Poko, Panchiko, Danz CM fka Computer Magic, Iguana Death Cult, Chubby and the Gang, az Efterklang énekese, Casper Clausen a The Wild Stage c. darab főszereplőjeként, konkoi, Balla Gergely, The Night Of The Vampire, a Wavy kollektíva és a Darage, akik garantálják a nagyszerű hangulatot.

Esemény időpontja: 2023. október 14. 16:00

Részvételi díj: 11500 Ft

A jegyeket online elővételben a következő linken lehet megvásárolni: Isolation Budapest 2023 jegyek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom