Ma Hella, Pelbárt névnapja van
2023. november 26.
Heves megye, Eger
A Mazsorett Fesztivál 2023. november 26-án kerül megrendezésre Eger Kemény Ferenc Sportcsarnokában, ahol mazsorett csoportok bemutatója várja a látogatókat! A Mazsorett Fesztivál egy olyan esemény, ahol a mazsorett művészetet, a fúvószenei kultúrát és a jó hangulatot egyaránt megtapasztalhatják az érdeklődők.

A Mazsorett Fesztivál 2023-as rendezvényén látványos és ügyességet igénylő koreográfiákat mutatnak be a csoportok és versenyeznek a legjobb helyezésekért. A fesztiválra Eger mellett érkeznek mazsorett csoportok Hevesről, Tiszaújvárosból, Debrecenből, Pesterzsébetről, Újbudáról, Szeghalomról és Vácról is. A versenyzők A versenyzők 4 korcsoportban mérettetik meg magukat, amelyek a 6-10 évesek, a 11-14 évesek, a 15-17 évesek, valamint a felnőtt (18 év felettiek) korcsoportja. 

Esemény időpontja: 2023. november 26. 14:00

Részvételi díj: 1500 Ft

6 éves kor alatt a részvétel ingyenes.

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom